تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 1028
بازدید هفته : 1494
بازدید ماه : 4166
بازدید کل : 343493
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
اسکیت بورد در افغانستان ورزش و سرگرمی تازه ای است. این ورزش نو پا علاقندان زیادی در این کشور پیدا کرده است.در این بازی یک تخته با چهار چرخ “اسکیت” و کلاه ایمنی نیاز است. اگر لباس مخصوص اسکیت هم پوشیده شود بهتر است.
اولیورپرسوویچ، یک جوان استرالیایی، نهادی را به نام اسکیتستان ایجاد کرده است و از طریق آن برای کودکان، نوجوانان و جوانان افغانستانی اسکیت بورد آموزش می دهد.
تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان افغانستانی اولیور را دوست خوبشان میدانند و بسیار دوستانه با او تمرین می کنند. او نیز حالا با افغانستانیها عادت کرده است. بازی با اسکیت باعث شده است که چهره غمزده صد ها کودک، نوجوان و جوان افغانستانی حالا خندان باشد.
خیلی از کودکان افغانستانی که برای اولین بار به بازی با اسکیت آغاز می کنند به شیوه خودشان بازی می کنند. اما آهسته آهسته ایستاده شدن بر اسکیت و انجام حرکات را یاد می گیرند.
اسکیتستان تنها یک نهاد برای آموزش اسکیت نیست. یکی از اهداف مهم این نهاد تشویق کودکان به رفتن به مکتب است. این نهاد برای کودکان دوره های آموزشی، تقویتی و هنری دارد.
خانم ریانون بدر- سمت راست- یکی از آموزگاران این نهاد است که به کودکان افغانستانی آموزش می دهد. این نهاد را چهار سفارتخانه آلمان، ناروی، دنمارک و کانادا حمایت حمایت مالی می کنند.
بازی کردن با اسکیت آسان نیست، اما آموزگاران خارجی و افغانستانی در این نهاد تلاش می کنند آن را به سادگی به شاگردانشان یاد بدهند.
در کابل سرک ها و پیاده روها صاف نیستند و این برای اسکیت بورد بازان یک مشکل بزرگ است.
با آن هم اگر کسی بخواهد در کابل اسکیت بورد بازی کند نا ممکن نیست. اسکیت بازانی که علاقمندی و مهارت داشته باشند می توانند مثل این جوان( در عکس) در جایی نا هموار هم اسکیت کنند.
تنها پسران نیستند که اسکیت بورد بازی می کنند، دختران نیز به این ورزش بسیار علاقمندی دارند و سهم می گیرند.
در این نهاد به کودکان آموزش داده می شود که چگونه می توانند در سطوح نا هموار با اسکیت حرکات نمایشی انجام بدهند.
برای تمرینات افرادی که تازه وارد هستند یک ورزشگاه مخصوص و تخته های مخصوص اسکیت ساخته شده است.
برخی از کودکان به همین زودی اسکیت بازان قویی شده اند. برای کودکان از سوی اسکیتستان همواره توصیه می شود که باید موارد ایمنی را در ورزش اسکیت در نظر داشته باشند.
این ورزش باعث شادی کودکان جنگ زده افغانستان شده است. آنها با تخته های ارابه دار اسکیت بسیار خوشحال به نظر می رسند.
اسکیتستان در سال ۲۰۰۷ میلادی پایه گذاری شد. دو سال پس از بنیانگذاری اسکیتستان، دفتر و جای تمرینی این نهاد در محوطۀ کمیتۀ ملی المپیک افغانستان، از سوی سفارتخانههای آلمان، ناروی، دنمارک و کانادا ساختهشد.
موفقیت پروژه های این نهاد سبب شد که در سال ۲۰۰۹ میلادی این موسسه جایزۀ «صلح و ورزش» را بگیرد. این جایزه همه ساله برای برترین برنامۀ انکشافی سال در کشورهای روبه رشد اهدا میشود.
نظرات شما عزیزان: